4 redenen waarom het goed is om af en toe extern te vergaderen

11-06-2024

Online vergaderen is niet meer weg te denken uit de huidige maatschapij. Hoewel deze manier van vergaderen zinvol is, is het belang van een face-to-face vergadering niet te onderschatten. Een goede combi tussen on- en offline vergaderen is de norm.

Heb je als ondernemers wel geen geschikte vergaderruimte, dan kan je terecht bij liberoo Hub in Schoten. Er zijn best wat voordelen verbonden aan extern vergaderen.

Inspiratie

Een nieuwe omgeving kan inspirerend werken. Voorwaarde is natuurlijk dat je kiest voor een vergaderlocatie die effectief inspirerend is.

Rust & focus

Op kantoor word je gemakkelijk gestoord door collega’s met vragen, tijdens pauzes, of zelfs gewoon tijdens de vergadering. Als je daarnaast ook nog de afspraak maakt de gsm’s even aan de kant te leggen, kan je volledig focussen op de orde van de dag.

Belangrijke momenten

Zeker voor vergaderingen die belangrijk zijn kan een externe locatie bijdragen aan de perceptie rond het belang van de sessie. Als bedrijf investeer je in de vergadering en dus ook in de mensen die aanwezig zijn. Heb je dus een belangrijke vergadering: personeelsvergadering, budgetvergadering… denk er dan eens aan deze op een andere locatie te organiseren

Comfort & professionaliteit

Externe vergaderruimtes zijn vaak erg gericht op kwaliteit. Het is immers de kernactiviteit van de verhuurder. Vaak zijn de eigen vergaderzalen net wat minder comfortabel, aangenaam, creatief of ruimtelijk. Als je (potentiële) klanten ontvangt is het soms ook interessant te gaan voor dat tikkeltje meer.

Uiteraard is het goedkoper te vergaderen in je eigen ruimtes. Maar heb je er geen, is deze niet voldoende ruim, wil  je eens echt ongestoord vergaderen of wil je je mensen of klanten eens extra in de watten leggen? Dan kan een externe vergaderzaal een mooi alternatief zijn!

Ben je op zoek naar een vergaderruimte, opleidingsruimte of kantoorruimte in een professionele en leuke setting? Of heb je nood aan een privékantoor in een professionele omgeving, dan kan liberoo Hub in Schoten wel iets voor jou zijn. Nieuwsgierig? Neem zeker even een kijkje en snuif de sfeer op.

deel dit nieuwsbericht via