Werken bij liberoo

Wij zijn een bloeiend bedrijf waar motivatie en expertise onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Een groep gelijkgezinden die elke dag klaarstaat voor zijn klanten.

 

En in die groep is nog plaats. Misschien wel voor jou?

Openstaande vacatures

Solliciteren? Mail jouw cv en motivatiebrief naar jobs@liberoo.be

Onze troeven

’t Is fijn om liberoo te zijn. Écht waar. Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. We staven die bewering met harde feiten. Hierlangs vind je slechts enkele van onze troeven, waarmee wij het verschil maken. Want wij zijn niet zomaar een kantoor. Wij zijn liberoo. En jij bent welkom.

GETUIGENISSEN

Wat onze mensen zeggen

Hoe het is om een liberoo te zijn? Luister naar onze collega’s. Hun ervaringen spreken voor zich.

Op zoek naar een stageplaats of vakantiejob?

Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want studenten die willen proeven van het échte werk, kunnen bij ons terecht. Zit je in een boekhoudkundige richting of heb je een voorliefde voor administratie, personeelszaken, verzekeringen of juridische kwesties? Dan hebben we in één van onze kantoren misschien nog wel een plekje vrij voor jou, als stagiair of jobstudent.

Liberoo

Overtuig ons van jouw kwaliteiten

Ook al staat er geen vacature open die bij jouw profiel past, toch kan je ons altijd een open sollicitatie sturen. We zijn immers doorlopend op zoek naar mensen met goesting en expertise die ons team kunnen versterken. Dus wees vooral niet verlegen, en overtuig ons van jouw talenten.

Liberoo