Dit is ons geloof

Wij geloven dat kleine ondernemingen echt grootse dingen doen. Dat passie het altijd wint van berekening.
En dat vrijheid het meest kostbare goed is.

 

Daarom zorgen wij continu voor rugdekking in die zaken waar jij niet per se warm voor loopt. We bewaken persoonlijk je balans, calculeren de risico’s en tackelen de papierwinkel van jouw bedrijf met uiterste precisie. Zo krijg je als ondernemer meer tijd om te scoren met de zaken die je écht graag doet. Want dat doen wij zelf ook graag.

 

Wij zijn liberoo.
En wij zijn allemaal
weg van cijfers.

Winnen doen we samen

Als ploeg. Want enkel op die manier kunnen we samen scoren. En dat doen we volgens onze spelregels: vijf waarden die omschrijven waar we voor staan.

Trots op ondernemers

Ben jij een fiere ondernemer? Een noeste werker? De visionair met goesting? Wel, wij zijn er voor jou. Want als ondernemer is het hard werken aan je eigen bedrijf. Daarbovenop komen er veel extra zaken bij kijken waar je liever zo weinig mogelijk tijd en moeite in steekt. Geen nood, liberoo stuwt je vooruit en is jouw partner in boekhouding, administratie, loon- en personeelsbeleid, verzekeringsadvies en juridisch advies. We zitten bij je in de buurt en houden van een persoonlijke aanpak. Kom eens babbelen!

Liberoo

Jong geweld

Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want studenten die willen proeven van het échte werk, kunnen bij ons terecht. Zit je in een boekhoudkundige richting of heb je een voorliefde voor administratie, personeelszaken, verzekeringen of juridische kwesties? Dan hebben we in één van onze kantoren misschien nog wel een plekje vrij voor jou, als stagiair of vakantiewerker.

Liberoo
20
liberoo kantoren
4000
aantal klanten
168
medewerkers
9
openstaande vacatures

Liberoo in cijfers

Al meer dan 40 jaar ondersteunen we kleine ondernemingen in de cijfers. Want die zijn nu eenmaal de hoeksteen van elke onderneming. Maar de cijfers die ons definiëren? Die vind je hierlangs!

Altijd (er)bij

Iedereen bij liberoo ziet het als een voorrecht om jou als ondernemer de rugdekking te geven die je verdient. Daarom hechten we veel waarde aan ontplooiing, ontwikkeling en opleiding. Zo blijven we bijvoorbeeld continu bij met de wetgeving, perfectioneren we plannen op basis van jouw veranderende ondernemersvisie en gebruiken we steeds betere tools. We hebben een strak maar uitgebreid trainingsregime voor liberoo’s. Dit zijn de vier speerpunten van onze missie tot ontplooiing:

vacatures

Werken bij liberoo