Onze diensten

Wij begeleiden kleine ondernemingen met een grote ondernemer aan het roer. Altijd bereikbaar, persoonlijk en met een sterke lokale verankering. Reken op ons voor:
ik
wil
het
v

e

rzorgd

Administratie

Hulp nodig bij het digitaliseren van jouw administratieve processen? Facturatie, debiteuren-of mailboxenbeheer? Wij optimaliseren je hele administratieve workflow tot in de puntjes!

Lees meer
ik
wil
het
pr

e

cies

Boekhouding

Van facturen inboeken tot het opstellen van jouw jaarrekening: wij houden je boeken in balans en gidsen je probleemloos door het fiscale oerwoud. En de (tijds-)winst? Die is voor jou.

lees meer
ik
wil
het
w

e

ten

Juridisch advies

Ondernemen is ingewikkeld. Een doorwinterd klankbord is daarbij onmisbaar, of het nu om starten, groeien of stoppen gaat. Juridische vragen? Stel ze, en we geven je duidelijke antwoorden.

lees meer
ik
wil
het
ger

e

geld

Loons- en personeelsbeheer

Elke onderneming staat of valt bij z’n mensen. Van individueel contract tot loonbeleid of zelfs een afscheid: wij begeleiden, adviseren en ontzorgen. Zowel op menselijk als administratief niveau.

lees meer
ik
wil
het
z

e

ker

Verzekeringsadvies

Verzekeringen zijn er in alle vormen en maten. Om te weten welke je maar beter afsluit en waar dat het voordeligst kan: daarvoor kan je terecht bij onze verzekeringsadviseurs.

lees meer

Vragen? Wij hebben antwoorden!

Geen vraag is te simpel en geen vraagstuk te moeilijk. Wij zijn hier om te helpen. Dus geef ons zeker een seintje als je ergens mee zit, en onze experts gaan zo snel mogelijk aan de slag met jouw vraag, opmerking of verzuchting. Bekijk zeker ook onze sectie ‘veelgestelde vragen’, waar we al veel antwoorden bundelden.

Liberoo