Ons scant ons

Bij liberoo denken we met je mee. Liefst een beetje vooruit en zonder al te veel gedoe. Want als ondernemer ontbreekt het je soms aan tijd om je te verdiepen in bepaalde topics. Begrijpelijk, maar daardoor hink je vaak administratief achterop en loop je mogelijk financieel interessante kansen mis. Met alle gevolgen van dien. Zakelijk en privé.

 

Wij helpen je dat vermijden. Makkelijk, vrijblijvend én volledig gratis. Met drie handige tools die je onderneming scannen en al na enkele muisklikken je rechten, plichten en opportuniteiten in kaart brengen. Zo vermijd je onaangename verrassingen en ben je altijd mee met de meest actuele tendensen. Gewoon vanop je vertrouwde werkplek.

 

Geen tijd te verliezen? Laat je meteen (s)kennen!

3

liberoo scans

Zuchtvrij inzicht

Het addertje onder het gras? Dat is er niet. Met de resultaten van de scans doe je precies wat jij wil. Met de partner en op het tijdstip van jouw keuze. Geloof het of niet: wij willen je simpelweg helpen. Zelfs als je geen klant bent. Omdat we vinden dat jouw zorgen onze zaken zijn. Bemoeizuchtig? Eerder onbaatzuchtig. En 100% overtuigd van onze missie: jou bijstaan in elke fase van het ondernemerschap.

Weet jij bijvoorbeeld op welke subsidies je recht hebt? Is je huurcontract waterdicht? Hoe doe je aan pensioensparen? En zijn je gegevens in de Kruispuntbank nog wel up-to-date? Het zijn slechts enkele van de vele thema’s die aan bod komen. Elke scan met zijn eigen specialiteit, maar alle drie gericht op hetzelfde resultaat: in één handomdraai naar een glashelder zicht op je bedrijfsvoering en groeikansen.

Subsidiescan

Jawel hoor! Ook als kleiner bedrijf of eenmanszaak kom je in aanmerking voor subsidies. Geef toe: het zou toch zonde zijn om die extra centen te laten liggen. Maar hoe begin je daar aan? En wie volgt dat dan allemaal op? Geen stress! De subsidiescan is het perfecte startpunt. In enkele stappen weet je meteen waar je mogelijk voor in aanmerking kan komen.

Juridische scan

Een woord is een woord. Dat klinkt rooskleurig, maar wij zien afspraken liever zwart op wit. Zeker als het gaat over de documenten die aan de basis liggen van je dagelijkse werking. Denk maar aan de huurovereenkomst voor je gebouw, je dienstverlenings- en managementcontracten en je algemene voorwaarden. De kleine lettertjes dus. Wij nemen ze onder de loep en vergroten in geen tijd alle pijn- en actiepunten uit.

Verzekeringsscan

Bevries die afspraak met de makelaar nog even en check snel zelf of je verzekeringen voldoende dekking geven. Voor je onderneming, je medewerkers én jezelf. Tijden veranderen, dus zorg dat je je aanpast aan wijzigende omstandigheden en onverwachte gebeurtenissen. Nu en in de toekomst. Want voor je het weet heb je grijze haren. Met onze quick scan ga je kwiek door het (ondernemers)leven.