De subsidiecoach matcht jouw ambitie met de juiste subsidie

13-02-2023
Geschreven door Ann Geerts

Minder dan 2 minuten…. dat is de tijd die je nodig hebt om te ontdekken welke subsidiemogelijkheden er zijn voor je bedrijfsproject, groeitraject of innovatief idee.
Onze subsidiepartner heeft onlangs een tool uitgebracht, waardoor het voor jou als ondernemer nog gemakkelijker wordt om te screenen of bepaalde subsidies voor jou van toepassing zijn. Check gratis jouw mogelijkheden op www.subsidiecoach.be en wees zeker dat je geen geld laat liggen. 

 Subsidies vormen voor elke kmo een steeds belangrijker wordende financiële injectie bij elke groei-ambitie.  Maar het subsidielandschap is complex en versnipperd en het ontbreekt je als ondernemer vaak aan kennis, tijd en middelen om je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden en voorwaarden. 

Of het nu gaat over innoveren, internationaliseren, digitaliseren, investeren, circulariteit of zelfs Brexit-impact of tewerkstelling…, de subsidiecoach geeft jou als ondernemer de financiële boost om je groei-ambitie te onderbouwen, je concurrentiepositie te verstevigen of je onderneming futureproof te maken en scant elke opportuniteit! 

Heb je vragen rond subsidies? Stuur dan even een mailtje naar subsidies@liberoo.be en wij helpen je graag verder.  

deel dit nieuwsbericht via