De voordelen van een externe werkplek voor ondernemers

12-09-2024
Geschreven door Ellen Jelders

Als ondernemer sta je vaak voor de keuze om vergaderingen, opleidingen of werkactiviteiten intern te organiseren of gebruik te maken van een externe locatie. Steeds meer ondernemers kiezen voor die laatste optie en dat is niet zonder reden. 

Privékantoren  

Een privékantoor biedt ondernemers en kleine teams de mogelijkheid om in een rustige, professionele omgeving te werken, zonder de verplichting van een lange huurperiode. Voor teams van 3 tot 8 personen is dit een perfecte oplossing wanneer je tijdelijk extra ruimte nodig hebt. Het geeft ondernemers de flexibiliteit om te groeien, zonder dat ze direct moeten investeren in een eigen kantoorruimte. 

 Wanneer je team groeit, wordt werken van thuis uit of op de bestaande locatie vaak moeilijk. Niet alleen ontbreekt het vaak aan voldoende ruimte, maar ook de bijkomende taken zoals schoonmaak, drankvoorziening, kantoorinrichting en receptiediensten kunnen veel tijd en energie vragen. Het huren van een extern privékantoor, waar al deze zaken verzorgd worden, biedt dan een ideale oplossing. In een volledig ingerichte ruimte met schoonmaak, energie en receptiediensten, kan jouw team zich volledig richten op wat echt belangrijk is: de groei van je bedrijf. 

Vergaderzalen voor professionele bijeenkomsten 

Vergaderingen buiten de deur organiseren biedt veel voordelen, zoals een neutrale setting en minder afleiding. Professioneel uitgeruste vergaderruimtes zijn ideaal voor strategische besprekingen, klantafspraken of brainstormsessies. Een externe vergaderruimte geeft een formele indruk en beschikt over alle technische voorzieningen die nodig zijn om effectief en zonder zorgen te kunnen overleggen. 

Opleidingsruimtes voor interactieve trainingen 

Wanneer je trainingen organiseert, of dat nu voor medewerkers of klanten is, draagt de locatie bij aan het succes van de sessie. Een goed uitgeruste opleidingsruimte biedt voldoende ruimte en technologie om interactieve en productieve sessies te faciliteren. Een externe omgeving helpt vaak om de focus en betrokkenheid van deelnemers te verhogen, wat leidt tot betere leerresultaten. 

Een betrouwbare locatie voor je maatschappelijke zetel 

Het kiezen van een professionele locatie voor je maatschappelijke zetel biedt niet alleen administratieve voordelen, maar straalt ook betrouwbaarheid en vertrouwen uit naar klanten en partners. Voor ondernemers zonder fysieke kantoren is dit een slimme manier om hun bedrijf te vestigen op een prominente locatie, zonder zelf een groot kantoor te hoeven onderhouden. 

Liberoo Hub: alles op één plek 

Bij liberoo Hub bieden we al deze mogelijkheden: privékantoren van 3 tot 8 personen, vergaderzalen, opleidingsruimtes én voor bestaande liberoo klanten de mogelijkheid om er hun maatschappelijke zetel te vestigen. Het is een ideale oplossing voor ondernemers die behoefte hebben aan flexibiliteit, professionaliteit en ondersteuning. Wil je meer weten over ons aanbod? Ontdek alle details hier of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek 

deel dit nieuwsbericht via