home blog
Een nieuwe start

Een nieuwe start

30-09-2021

Een dikke 40 jaar: zolang bestaat Groep Anthonissen al. Een tijdje later kwam daar ook KMO Team bij, ons zusterbedrijf dat ons dienstenaanbod gevoelig uitbreidde. En dat werkte decennialang. Toch kunnen we er niet omheen dat de wereld vandaag anders in elkaar zit dan in 1978. Als bedrijf is het onze zaak om mee te evolueren. En de eerste stappen in dat proces? Dat hoor je van CEO Bert De Bie en marketingspecialist Ellen Jelders.

De kogel is door de kerk. Vanaf vandaag varen Groep Anthonissen en KMO Team verder onder dezelfde vlag. En op die vlag staat ‘liberoo’ te lezen. Maar waar komt die naam vandaan? Ellen legt uit:

En bij een merknaam hoort ook een baseline. Eentje die kort maar treffend omschrijft waar wij voor staan. Een zinnetje dat binnenkort dus ook op al onze vormen van communicatie naar de buitenwereld zal verschijnen.

Maar drie woorden zijn natuurlijk niet genoeg om te vertellen wie we zijn en waar we voor staan. Daarvoor werkten we een ietwat meer poëtisch tekstje uit, dat dieper graaft naar de ziel van liberoo.

Nu weten jullie al meer over wie we zijn en waar we voor staan. Maar dat is natuurlijk niet genoeg. Want onze transformatie gaat verder dan enkel een nieuw likje verf op de voorgevel. Ook de structuur van ons huis verandert. Want bij het samensmelten van onze activiteiten zijn we ook gaan nadenken over een duidelijke manier om ons dienstenaanbod te presenteren. En dit is het resultaat:

deel dit nieuwsbericht via

Blog

Meer lezen?