liberoo IT-service vloeit samen met Nubila

28-08-2023
Geschreven door Tom Van den Keybus

Bij liberoo werken we al jaren goed samen met de mensen van Nubila. Net als liberoo streven zij naar de best mogelijke service. Bij liberoo doen we dat in de domeinen van boekhouding, administratie, juridisch advies, verzekeringsadvies en loon- en personeelsbeheer. Nubila heeft de uitgebreide expertise inzake het opzetten, onderhouden en beschermen van IT-infrastructuren voor bedrijven.

Wat betekent dit voor jou, als ondernemer? In de eerste plaats kan je natuurlijk blijven vertrouwen op de gekende liberoo IT-dienstverlening. Tegelijk profiteer je vanaf nu mee van de expertise van Nubila inzake IT-oplossingen.

De twee merknamen blijven behouden. Soms zal je de naam Nubila zien verschijnen als ‘partner van liberoo’, wanneer dit relevant is. Heb je als liberoo-klant een IT-vraag, dan helpen dezelfde mensen je nog steeds verder, zij het onder de vlag van Nubila.

Deze fusie stelt hen in staat om klanten een bredere en meer geïntegreerde dienstverlening te bieden, waardoor ze nog beter van dienst kunnen zijn bij al de zakelijke behoeften van ondernemers. Hun ambitie: ondernemingen blijvend ondersteunen en samen groeien in:

  • telecommunicatie
  • security
  • IT-infrastructuur

Heb je specifieke IT vragen rond telecommunicatie, security of je IT infrastructuur? Neem dan snel contact op met Tom Van den Keybus of Mirko Cockx via info@nubila.be.

 

deel dit nieuwsbericht via