Liberoo Merksem opent extra vestiging in Brasschaat

20-09-2023
Geschreven door Bart Didelez

Liberoo Merksem, kondigt met trots de opening aan van een nieuwe vestiging in Brasschaat. Deze strategische zet vloeit voort uit de aanzienlijke groei die het kantoor in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, waardoor de bestaande locatie in Merksem te klein is geworden om aan de groeiende vraag te voldoen.

Bij de nieuwe vestiging, liberoo Brasschaat, zullen de teams van Bart Didelez, Marleen Adriaensen en Thijs Leenaerts hun intrek nemen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de inrichting van het pand, en de exacte verhuisdatum zal binnenkort worden gecommuniceerd.

Ondanks deze verandering kan de klant gerust zijn. De hoogwaardige service en de vertrouwde contactpersonen blijven behouden. Het kantoor in Merksem en het nieuwe kantoor in Brasschaat zullen nauw samenwerken. Klanten kunnen zowel in Merksem als in Brasschaat terecht voor het afleveren van documenten en het voeren van besprekingen.

Belangrijk om te vermelden is dat vanaf 1 oktober de facturen van de teams Bart Didelez, Marleen Adriaensen en Thijs Leenaerts niet langer afkomstig zullen zijn van boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen, maar van liberoo Brasschaat. We vragen onze klanten vriendelijk om hier rekening mee te houden bij het betalen van hun facturen.

Heb je vragen? Aarzel dan vooral niet om ze te stellen!

deel dit nieuwsbericht via