Liberoo netwerk groeit: welkom Meire Sophie Accountancy en uitbreiding van onze eigen vestigingen

11-12-2023
Geschreven door Ellen Jelders

Met trots kondigen we aan dat sinds 18 december 2023, Meire Sophie Accountancy zich heeft aangesloten bij het liberoo netwerk als liberoo Lievegem. Het kantoor staat bekend om haar expertise en toewijding in de accountancy sector.

Maar er is meer! Ook intern groeien we. Joeri Adriaens, vandaag vennoot in liberoo Stabroek opent 1/1/2024 een nieuwe vestiging in Essen en liberoo Merksem start een nieuwe vestiging in Brasschaat onder leiding van Bart Didelez. Een fantastische ontwikkeling die onze aanwezigheid in de Antwerpse regio versterkt.

Deze uitbreiding betekent dat we nog dichter bij onze klanten staan, met lokale expertise en persoonlijke aandacht. Met de toename van het aantal vestigingen, kunnen we deze belofte nog beter waarmaken. Deze stappen zijn slechts het begin van onze voortdurende inzet om het ondernemersklimaat in Vlaanderen te versterken.

We kijken uit naar de nieuwe mogelijkheden die deze samenwerkingen met zich meebrengen. Voor vragen of meer informatie over onze nieuwe locaties, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

deel dit nieuwsbericht via