Liberoo opent nieuwe vestiging in Essen

27-11-2023
Geschreven door Joeri Adriaens

Bij liberoo blijven we continu in beweging om onze dienstverlening te optimaliseren en ervoor te zorgen dat we dicht bij onze klanten staan. We willen je dan ook graag informeren over een opwindende nieuwe ontwikkeling.

Vanaf 1 januari 2024 zal liberoo Stabroek splitsen in twee afzonderlijke entiteiten. Rudi Hellemons zal de leiding van liberoo Stabroek voortzetten, terwijl Joeri Adriaens een nieuwe boekhoudkantoor opent in Essen.

“Deze evolutie stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn en onze groei verder te bestendigen. Deze verandering komt voort uit een positieve dynamiek binnen onze organisatie en een gezamenlijke visie op toekomstige groei en klantenservice” geeft Joeri Adriaens mee.

De eerste steen van het nieuwe pand in Essen wordt weldra gelegd en we houden klanten op de hoogte van de vorderingen en de exacte verhuisdatum. Vanaf 1 januari 2024 zal het kantoor alvast op een tijdelijke locatie geopend worden.

De toewijding en aandacht voor persoonlijk contact blijft ongewijzigd en de gekende contactpersonen blijven dezelfde.

Belangrijk om te noteren is dat vanaf 1 januari 2024 de facturatie voor diensten geleverd door team Joeri zal overgaan naar de nieuwe entiteit, liberoo Essen. We vragen je vriendelijk om hier rekening mee te houden voor toekomstige betalingen.

Mocht je vragen hebben over deze veranderingen, neem dan gerust contact op. We staan klaar om je te helpen en te ondersteunen tijdens deze overgang.

Team liberoo Essen

Joeri Adriaens, Els Verbist, Evy Kloek, Felix Kuterna, Lynn Persijn & Kelly Persijn         

 

deel dit nieuwsbericht via