Meire Sophie Accountancy gaat samenwerken met liberoo

11-12-2023
Geschreven door Sophie Meire

We hebben spannend nieuws te melden! Meire Sophie Accountancy gaat een nieuwe toekomst tegemoet als onderdeel van de liberoo-familie. Deze stap markeert het begin van een opwindende nieuwe fase in onze groei en ontwikkeling.

Geen overname, maar een samenwerking

We begrijpen dat veranderingen soms vragen kunnen oproepen en willen benadrukken dat deze stap geen overname is, maar een strategische samenwerking om jou als ondernemer nog beter van dienst te kunnen zijn.

Jouw vertrouwde team

Je bekende team van experts blijft ongewijzigd. Wij zijn er nog steeds om je te ondersteunen met de kwalitatieve service en aanpak die je van ons gewend bent.

Continuïteit in dienstverlening

Onze toewijding en expertise in boekhoudkundige en fiscale dienstverlening blijft onveranderd. Wij blijven ons inzetten om je de best mogelijke ondersteuning te bieden. Maar als onderdeel van liberoo kunnen we je nu nog meer bieden. Naast boekhouding profiteer je van aanvullende diensten zoals administratieve ondersteuning, loon- en personeelsbeheer, verzekeringsadvies en juridisch advies.

Onze contactgegevens

Onze bedrijfsnaam en e-mailadressen veranderen, maar onze facturatie- en betalingsgegevens blijven hetzelfde. Zo zorgen we voor een soepele overgang. Ons doel blijft onveranderd: jou de beste ondersteuning bieden in de groei van je onderneming. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Sophie Meire, Bestuurder liberoo Lievegem (voorheen Meire Sophie Accountancy)

lievegem@liberoo.be

deel dit nieuwsbericht via