Nieuw: ontdek de liberoo Lunch & Learns

27-09-2023
Geschreven door Ellen Jelders

We snappen dat je agenda vaak vol zit met allerlei taken en verantwoordelijkheden. Om je toch van waardevolle informatie te voorzien zonder extra druk op je agenda te leggen, introduceren we de liberoo Lunch & Learn sessies!

Wat zijn Lunch & Learn sessies?

Tijdens je lunchpauze nodigen we je uit voor een korte, online sessie waarin we dieper ingaan op relevante onderwerpen voor jou als ondernemer. Of het nu gaat over fiscaliteit, verzekeringen of personeelszaken, we behandelen het allemaal. En het mooie is: je bent in goed gezelschap. Samen met een kleine groep ondernemers kan je sparren en vragen stellen aan onze specialisten. De deelname is gratis.

Kick-off: Subsidies voor kleine ondernemingen

Voor onze eerste Lunch & Learn richten we ons op subsidies die relevant zijn voor kleine ondernemingen. Het lijkt misschien alsof subsidies alleen voor de grote spelers zijn, maar niets is minder waar. Of je nu een nieuw product wilt ontwikkelen, een andere taal aan je website wilt toevoegen om een nieuwe markt aan te boren, of plannen hebt om duurzamer te werken, er zijn veel mogelijkheden voor financiële ondersteuning.

Hoe kan je deelnemen?

We houden de groepen bewust klein om persoonlijk advies te maximaliseren, dus schrijf je snel in voor een van de twee aankomende sessies. Houd ook onze nieuwsbrief in de gaten, want we plannen in de toekomst meer Lunch & Learns over andere relevante onderwerpen.

📅 Wanneer?

We hebben twee sessies gepland, zodat je er eentje kunt kiezen die het beste in jouw agenda past.

  • Di 14/11 om 12u30
  • Do 30/11 om 12u30

Het is een lunchsessie, dus we houden het kort en krachtig om je agenda niet te overbelasten.

✍️Registratie?

  • Hier schrijf je in voor de sessie van di 14/11
  • Hier schrijf je in voor de sessie van do 30/11

Je ontvangt van ons nog een deelnamelink een weekje voor de sessie, maar markeer de datum alvast in je agenda.

Meld je snel aan, want de plaatsen zijn beperkt en we willen zoveel mogelijk ondernemers de kans geven om van deze waardevolle informatie te profiteren.

deel dit nieuwsbericht via