Samenwerking tussen liberoo en LUKOIL: een mooie besparing op je brandstofkost

17-01-2024
Geschreven door Ellen Jelders

Liberoo heeft sinds enige tijd een samenwerking met LUKOIL, een belangrijke speler in de brandstofsector. Deze samenwerking brengt ook voor onze klanten aantrekkelijke voordelen met zich mee. 

LUKOIL beschikt over een uitgebreid netwerk van meer dan 190 tankstations in België. Door samenwerkingsverbanden met andere partijen is er toegang tot 840 tanklocaties in België en Luxemburg. Voor wie nog breder wil tanken is er de BENELUX-kaart die toegang geeft tot meer dan 1500 stations. 

Een belangrijk aspect van deze samenwerking is de prijszetting. LUKOIL past dagelijks de brandstofprijzen aan, wat zorgt voor competitieve tarieven. Met de LUKOIL-tankkaart ontvangen klanten bovendien direct extra korting. 

De korting bedraagt minimaal € 0.16/L (incl. btw) op de officiële maximumprijs bij LUKOIL-stations. Bij tankstations van partners is er een minimale korting van € 0.121/L (incl. btw). 

LUKOIL biedt ook hybride kaarten aan voor brandstof en elektrisch laden. Deze zijn compatibel met 99 % van de publieke laadpalen in de Benelux. De LUKOIL app ‘Benelux Close2u’ is een handige tool om alle stations en partners te vinden. 

De samenwerking brengt verschillende voordelen met zich mee, waaronder overzichtelijk beheer van tankbeurten, extra korting op officiële pompprijzen, vereenvoudigde administratie en fiscaal voordeel. 

Voor klanten die gebruikmaken van Yuki of billtobox is er een speciale tip: door het Yuki- of billtobox-mailadres op te geven, kunnen facturen naadloos in het elektronisch dossier geïntegreerd worden. 

Facturatie gebeurt tweemaal per maand met een automatische incasso na circa 7 werkdagen. Bij vragen kunnen klanten contact opnemen met de helpdesk van LUKOIL. 

De samenwerking tussen liberoo en LUKOIL biedt dus interessante mogelijkheden voor zowel kostenbesparing als administratieve vereenvoudiging. Heb je interesse? Neem dan contact op met Alonso Velarde (alonso.velarde@eu.lukoil.com). 

deel dit nieuwsbericht via